Detail info
Close

TdPASLÍK

TdPASLÍK

Dátum: 29. septembra 2024
Miesto: Stredisko kultúry Vajnorská 21, Bratislava
Adresa: Vajnorská 21, Bratislava

Vstupenky

Nedeľa
29
Sep 2024
10:00
TdPASLÍK

Popis podujatia

Inscenácia Divadla Na Hojdačke organizovaná v rámci Novomestských rodinných nedieľ, vhodná pre deti od 3 do 8 rokov.

Hlavný hrdina príbehu sa vydá do sveta zastaviť slnko, aby jeho kamarátka slnečnica na jeseň neodkvitla. Na svojej ročnej púti zažije rôzne dobrodružstvá, stretne mnoho priateľov, ktorí tiež potrebujú k životu slnko a na koniec…vlastne, koniec už uvidíte v divadle.

V predstavení sú zastúpené viaceré témy: 4 ročné obdobia – súvislosti medzi prírodou a jej cyklami, pričom sa snažíme citlivo načrtnúť aj tému pominuteľnosti. Ako už aj názov predstavenia napovedá, zaoberáme sa tiež logopedickou témou, ktorou motivujeme deti k práci na sebe. Lebo ten, kto poctivo trénuje a cvičí, dokáže veľké veci. Môže to začínať už v detskom veku, napríklad pri zvládnutí výslovnosti hlásky R.

V inscenácii nechýbajú ani veselé pesničky a prvky interakcie s publikom.Pri tvobe scenára sme konzultačne spolupracovali s detskou psychologičkou, aj s detskou pedagogičkou.

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top