Detail info
Close

Kino pre deti: TRANSFORMERS JEDNA

Kino pre deti: TRANSFORMERS JEDNA

Dátum: 13. októbra 2024
Miesto: Kino Lúky, DK Lúky, Bratislava
Adresa: Vigľašská 1, Bratislava 5 - Petržalka

Vstupenky

Nedeľa
13
Okt 2024
17:00
Kino pre deti: TRANSFORMERS JEDNA
Kino Lúky, DK Lúky, Bratislava

Bratislava 5 - Petržalka

Popis podujatia

r. J. Cooley, US, 2024, slovenský dabing, MN-7, násilie, 104 min.

Príbeh legendárnych Transformers sa vracia k svojim koreňom. Spoznajte, ako sa zrodilo nepriateľstvo medzi Optimom Primom a Megatronom, a prečo museli opustiť rodnú planétu Cybertron. To všetko navyše dostanete v novom, animovanom prevedení.

Predtým, ako sa stali slávnymi Transformermi, boli Orion Pax (budúci Optimus Prime) a D16 (budúci Megatron) obyčajnými mechanickými obyvateľmi planéty Cybertron, ktorí nemali schopnosť sa transformovať. Zatiaľ čo D16 plne rešpektoval všetky pomerne prísne predpisy platné v jeho svete, Orion Pax ich porušoval, ako len mohol. Napriek tomu boli najlepšími priateľmi, ktorí by pre toho druhého strčili ruku do ohňa. Vďaka súhre nešťastných okolností a Optimovej dobrodružnej povahe sa ocitnú na úteku pred spravodlivosťou, kde sa k nim pridajú aj hračička Bumblebee a drsniačka Elita1. Spoločne sa vydávajú na miesta, kde sa zrodila ich planéta do zakázaného kúta sveta skrytého pred očami bežných smrteľníkov.  Práve tam objavia legendárneho bojovníka Alpha Triona, ktorý ich domovinu odnepamäti chráni a práve od neho štvorica dobrodruhov získa schopnosť ľubovoľne sa transformovať. Kým sa však stačia náležite ,,vyblbnúť,,  musia nadobudnuté zručnosti použiť na oveľa dôležitejšie účely. Cybertron sa ocitol v smrteľnom nebezpečenstve a zachrániť ho môžu len tí, ktorí sú skutočne výnimoční. Musia však držať pri sebe, čo je rovnako náročná úloha, ako záchrana sveta

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top